Aflevering 0 – Ouwekechen met Casper

Experienced dutch tutors in Amsterdam to help you learn Dutch quickly

Bij deze introductie met een goede vriend te gast, Casper Zweerus is een biopsycholoog, maar studeerde ook Media en Cultuur en is de creatieveling achter http://www.gategraffiti.nl/ en de ondernemende kracht in http://www.dutchready.com/

Het gaat over van alles: creatieve ondernemingen, Casper’s videoproductie in Hong Kong, waardering, Eckhart Tolle, de zin en onzin van de drang tot verhoogde productiviteit, de sensory deprivation tank (“float”) experience, mediteren,  hardlopen zonder muziek, My dad wrote a porno., The Room, Freakonomics, marktsystemen waarin geld niet werkt, ruilhandel van organen, Gary Vaynerchuk (explicit), de Wim Hof ademhalingsmethode, vrijwillig een orgaan afstaan, het lymfesysteem, nieren, vasten (dr. Valtar Longo & dr. Rhonda Patrick), Eat, Fast and Live Longer (documentaire) en is doordrenkt met ons eigenaardige gevoel voor humor.

De intro is van DRMB.

Een link naar de Vimeo video volgt nog!

Oude testopname met Casper (productiekwaliteit laat te wensen over)

*Casper en ik gebruiken regelmatig Engels. Bij het bewerken besefte ik dat dat pretentieus klinkt. Zo is het niet bedoeld, het komt doordat we al vanaf het begin van onze vriendschap Engels en Nederlands door elkaar spreken. Door onze tweetalige opleiding komen de Engelse woorden soms sneller tot je.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *